Notorium är en mediebyrå i Mälardalen etablerad i syfte att ge skräddarsydda affärslösningar inom marknadsföring, webb, applikationsutveckling och den mobila rymden med hjälp av agila metoder.
Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!
Vi återkommer med ett svar inom 48h.

+46 073 951 60 15

info@notorium.se

Kopparbergsvägen 45, 722 19 Västerås

+46 073 951 60 15

Kopparbergsvägen 45, 722 19 Västerås

Top
Om Oss

Notorium är en mediebyrå i Mälardalen etablerad i syfte att ge skräddarsydda affärslösningar inom marknadsföring, webb, applikationsutveckling och den mobila rymden med hjälp av agila metoder.

p

Vår Historia & Arbete

Notorium Mediebyrå grundades år 2013 i Västerås, Sverige. För att ge medierekommendationer, skriva medieplaner samt hjälpa uppdragsgivare med professionell marknadsföring och andra IT-relaterade tjänster. Oftast är dessa företagstjänster väldigt kostsamma och sådana företagstjänster från andra länder kan innebära en del risker. Vi skapades i syfte för att eliminerar dessa risker genom en prisvärd direktkontakt från specialister i huset. Vi blev en välstrukturerad mediebyrå stadgad för att säkerställa att ni valt rätt mediestrategi i er marknadsföring.

Notorium förvaltar kommunikation av målgruppsanalys, planering, förhandling, optimering, utveckling och uppföljning. Med en proffsig och erfaren personal uppfyller vi alltid era behov och ger er en kvalitetskontroll. En bred lista av samarbetspartners med mer än 25 års samlad erfarenhet inom samtliga marknadsföring och IT relaterade områden.

För oss på Notorium är det av stor vikt att bygga en god relation med kunden. God kontakt innebär att båda parterna naturligt kan upprätthålla rätt kommunikation. Varje kund är en del av vår affärsstrategi och därför strävar vi alltid efter att öka vår kompetens inom verksamheten.

Kontakta Oss
p
q
Focus

Vi finns alltid tillgänglig när du behöver oss och med ständig fokus på våra kunder är vi en svensk mediebyrå av kvalitet, här för att stärka ditt varumärke och skapa mervärde. Vi ansvarar för varje avsnitt i samtliga affärssammanhang, det kan bland annat röra sig om de tekniska och grafiska aspekterna i ditt företag.

q
Strategi

Vi hjälper företag att få en starkare position och kunna skapa en komplex ``nisch`` för att uppnå en expandering på den kompetenta marknaden. Vi presenterar engagerade och övertygande lösningar med hjälp rätt verktyg i en strategisk affärslösning med kunden i fokus.

q
Professionalitet

Vi är ett Sverige baserat företag med kontakter över hela världen. Genom ett innovativt genomslag hjälper vi företag och privatpersoner att verkställa sina behov. Vi garanterar att våra professionella medarbetare skapar teknologiska affärslösningar som passar dig.

q
Tillväxtpartner

Notorium anser att lönsamheten är viktig vi ligger alltid steget före, vi ser det som en del i partnerskapet för att kunna bidra till kundens stärkta position på respektive marknad. Genom en ökad lönsamhet åt samarbetspartners medhjälp av en övergripande strategi ger vi er en organisk tillväxt.

INHOUSE KOMPETENS

Notorium generera tillväxt till sina kunder genom en utökad kompetens av maximal kunskap och visdom från specialister. Det är viktigt för oss att vara aktuella med de senaste inom den tekniska transformerande branschen för IT tjänster. Att vara i en bättre position uppfyller de avancerade förutsättningar och önskemål.

Vi erbjuder våra kunder ett komplett sortiment av anpassade affärslösningar inom utveckling, programmering och färdig design för avancerade IT tjänster. Notorium webbaserade e-handelslösningar är fokuserade på ökade kundens intäkter och istället sänkta kostnader genom en maximal synlighet att uppnå maximal exponering på Internet.

Vi ser till att ge dig ett användarvänligt gränssnitt genom skapandet av ett effektiv ``User Interface``. Den tekniska administrationen en webbplats hanteras genom ett så kallat ``Back­end Verktyg`` som gör det möjligt för webbplatsen att enkelt och kontinuerligt uppdaterad. Företag som använder denna programvara har möjlighet att spendera mer tid på marknadsföring och mindre på att felsöka samt arbeta med sin webbplats.

Medieplan 0
Design 0
Marknadsföring 0
Utveckling 0
Användarupplevelse 0

Vår proffsiga personal

Vårt dedikerade team skapar rätt förutsättningar för er affärsverksamhet, med hjälp visdom av kunskap och erfarenhet.

mkdf-team-image

Andreas Naaman

VD / SEO Expert & Kommunikation

Direkt telefon: 073 951 60 15<br /> andreas@notorium.se

mkdf-team-image

Michael Short

Medieförvaltare & Försäljningschef

Direkt telefon: 070 795 42 91<br /> michael@notorium.se

mkdf-team-image

Darshan Shah

Programmering
mkdf-team-image

Elisabeth Naaman

Ekonomi
mkdf-team-image

Antoine Naaman

Vice VD
mkdf-team-image

Erik Sundqvist

Medieförvaltare & Tekniker
VILL DU GÖRA KARRIÄR?

Älskar du marknadsföring och IT-relaterade sammanhang, tveka inte att höra av dig med ett personligt brev och cv.