Notorium är en mediebyrå i Mälardalen etablerad i syfte att ge skräddarsydda affärslösningar inom marknadsföring, webb, applikationsutveckling och den mobila rymden med hjälp av agila metoder.
Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!
Vi återkommer med ett svar inom 48h.

+46 073 951 60 15

info@notorium.se

Kopparbergsvägen 45, 722 19 Västerås

+46 073 951 60 15

Kopparbergsvägen 45, 722 19 Västerås

Top
Sökordsoptimering

GOOGLE ADWORDS

Med över 25 års samlad erfarenhet hjälper våra marknadsförare företag sätta ihop kampanjer som ligger rätt i tid och passar den specifika målgruppen.

p
75

Nöjda Kunder

18323

Antal Sökord

751

Bra Resultat

42

Högst Sökrank

p
p

HITTA RÄTT MÅLGRUPP

När en person besöker en Google-partners webbplats, kan vi utgå från innehållet på sidan och webbplatsen och visa annonser som är relevanta för sammanhanget. Vi använder viktiga ämnen och teman på sidan plus data från tredjepartsföretag för att koppla intressen till en besökares anonyma cookie-id. Bland annat tar vi hänsyn till hur ofta personen har besökt liknande webbplatser.

Google använder information om kön, ålder, demografi och intressen som användarna har uppgett på partnerwebbplatserna. Dessutom utgår vi från de webbplatser som användarna har besökt, samt tredjepartsdata. Om en person till exempel besöker webbplatser som i huvudsak besöks av kvinnor (baserat på information om webbplatsbesök), kan vi koppla personens cookie till den demografiska kategorin kvinnor.

I vissa fall debiterar Google annonsörerna en serviceavgift för intressebaserade målgrupper. I så fall sänks ditt högsta bud före auktionen och avgiften läggs på i auktionens slutpris.

Övergripande realtid från Google Analytics

Med Google Analytics kan du inte bara mäta försäljningar och omvandlingar. Du får dessutom aktuella inblickar i hur besökarna använder din webbplats, hur de kom dit och hur du kan locka dem att komma tillbaka. Där kan du se hur ofta användarna besöker varje enskild sida på webbplatsen, hur länge de stannar och hur ofta deras besök leder till omvandling. Du hittar alla rapporterna i avsnittet Innehåll.

0.33% CTR

10% less CPA

136% ROI

Spara Tid och Pengar

Notorium är här för att hjälpa företag att kunna expandera och få synlighet på Internet. Det krävs otroligt mycket tid och kan sticka iväg i pengar om man inte har kunskap eller erfarenhet när det gäller marknadsföring. Vi introducerar tjänster som hjälper er att både spara tid och pengar. Vill ni komma igång redan idag tveka inte på att höra av er!

Gratis Analys

Användargränssnitt

Notorium utbildar sina kunder för att enkelt kunna använda sig av våra sökmotorverktyg.

Bra Sökrank

Våra marknadsförare hjälper dig att välja ut de bästa och mest passande sökorden.

Rätt Optimering

Genom vår breda kompetens och erfarenhet från optimering väljer vi rätt väg.

q

Första sidan på Google!

Med hjälp av sökmotoroptimering gör vi det möjligt för er att hamna på första sidan på Google. Det kan ibland ta flera månader innan det ger sin effekt, med rätt budget går denna process fortare. För er som vill hamna på första sidan redan från dag ett, erbjuder våra marknadsspecialister Google AdWords.

Lätt att sätta upp kampanjer

Välj målgrupp etc.

Anpassade sökord

Välj när och var ni vill synas

KOSTNADFRI OFFERT