Notorium är en mediebyrå i Mälardalen etablerad i syfte att ge skräddarsydda affärslösningar inom marknadsföring, webb, applikationsutveckling och den mobila rymden med hjälp av agila metoder.
Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!
Vi återkommer med ett svar inom 48h.

+46 073 951 60 15

info@notorium.se

Kopparbergsvägen 45, 722 19 Västerås

+46 073 951 60 15

Kopparbergsvägen 45, 722 19 Västerås

Top
Tjänster

Notorium erbjuder tjänster till sina kunder från en utökad kompetens av maximal kunskap och visdom från specialister. Det är viktigt för oss att vara aktuella med de senaste inom den tekniska transformerande branschen för IT tjänster.

p
Medieplan & Företagsbranding

All bra marknadsföring börjar med rätt strategi. Oavsett företagsstorlek kan det vara svårt att veta vilka medieval man ska göra för att uppnå bäst resultat. Vår rådgivning ger er hjälp att stegvis förvalta er marknadsstrategi korrekt genom att följa en välstrukturerad medieplan. Nu gör vi det möjligt för er att välja rätt sort kommunikation. Ta chansen och stärk ditt varumärke tillsammans med oss. Få ditt företag att nått sin fulla potential genom en unik och spännande identitet.

Grafisk Design

Konsten att förenkla även de mest komplexa utav dina meddelanden. Ett vackert utformade av grafiska linjer. Producera användarupplevelser av teknisk kunskap. Vi designar alltifrån produktkataloger, visitkort till grafiska webbsystem. Vektorbaserad grafik gör det även möjligt att nyttja våra trycktjänster.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper företag att sökoptimera sina webbplatser för driva in fler besökare. Våra specialister ser över er nuvarande struktur och miljö, för att sedan optimera funktioner, texter, länkar och annat för ökat trafik. Notorium är en certifierad Google-Partner och tillsammans ser vi över samtliga aspekter som involverar webbplatsen sökords-rank.

Sociala Medier

Facebook, Instagram och Twitter är de tre vanligaste sociala medier som företag använder sig av idag. Vi hjälper er att sätta ihop kampanjer och välja rätt målgrupp för att upp nå maximal räckvidd samt stärka ert varumärke på marknaden! Få dagliga rapporter som visar hur er marknadsföring ger resultat.

IT-Support

Ibland kan det vara svårt att hantera IT i ett företag, vi hjälper företag att installera, underhålla och behålla lösningar.

Programmering

Gör det enklare att anpassa, uppdatera och underhålla. En lösning av funktioner gör att vi tillsammans kan baka ihop det perfekta receptet för en framgångsrik applikation.

Marknadsföring

Vi gör det möjligt för er att nå maximal räckvidd och synlighet. Marknadsföring hjälper ditt företag att locka nya kunder samt stärka ert varumärke på marknaden.

Webbhotell & Domänparkering

Genom ett tryggt webbhotell hos Notorium kan du som företagare eller privatperson publicera dina hemsidor eller webbplatser parkerat mot olika domännamn.

Mobila applikationer

Varje framgångsrik webbplats eller företag har idag integrerat sig bortom stationära versioner för hemma PC till mer responsiva mobila versioner utav hemsidor. Skapa ett mer värde genom mer trafik från flera enheter, vi hjälper er att anpassa er nuvarande hemsida eller plattform.

Print & Visuell kommunikation

Vi ger dig möjlighet att få din kund att minnas dig länge genom en perfekt visuell upplevelse. Allt ifrån skyltar, bildekorer, flyers till visitkort och annan tryckt media eller reklam.

Systemutveckling

Notorium är stolta att presentera sin utvecklingstjänst som har skapas i syfte att väcka ett bra rykte bland våra kunder ­ en del av dem är redan igång med sin verksamhet och använder våra CRM­ program.

Annonsering

Är ni trötta på telefonförsäljare som försöker sälja in reklamplatser? Är ni osäkra om räckvidden är mätbar? Vi vägleder och upphandlar dessa uppdrag. Genom en planering och transaktion i medie- och kommunikationsaktivitet. Vi erbjuder även annonsering via Google AdWords.

80

Sveriges Hastighet

Genomsnittlig hastighet för att ta emot data 2015 var 53 Mbit/s, vilket var en ökning med 80 procent på två år. 2013 var hastigheten 29 Mbit/s.

93

Har Internet i Sverige

Det är 93 procent av svenskarna som har en internetuppkoppling hemma utöver den de kan få genom mobiltelefonen.

95

Google

Google har överlägset störst marknadsandel i Sverige, hela 95% av vår befolkning använder sig av Google som sökmotor.

64

Använder Facebook

64% av svenskarna (70% av internetanvändarna) använder Facebook. 46% (50%) gör det dagligen.